promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ebben a filmben láthatjuk utoljára Chadwick Boseman-t – előzetes
Borítókép:  Leon Bennett / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Decemberben érkezik a Neflixre Chadwick Boseman utolsó filmje, a Ma Rainey: A blues nagyasszonya, aminek nemrég megérkezett a hivatalos előzetese.

Az egész világot megrázta a szomorú hír, hogy a Marvel-filmek Fekete Párduca, Chadwick Boseman 43 éves korában, hosszú évnyi küzdelem után, vastagbélrákban elhunyt. A színésztől nemcsak a Bosszúállók tagjai, de a filmes világ legtöbb színésze és alkotója, továbbá rengeteg rajongó búcsúzott a közösségi felületeken.

Az már biztos, hogy Boseman-t többet nem láthatjuk Fekete Párducként, hiszen még el sem kezdődtek a második rész forgatási munkálatai, és egyelőre azt sem tudni, hogy ezentúl ki fogja alakítani a wakandai szuperhőst.

Chadwick Boseman olyannyira titkolta betegségét, hogy ameddig csak tudott, folyamatosan dolgozott; utolsó filmjét decemberben láthatjuk a Netflixen. A Ma Rainey: A blues nagyasszonya August Wilson azonos című darabjának filmes adaptációjaként készült, aminek ugyan Viola Davis lesz a főszereplője, mégis mindenki Boseman-re fog figyelni, aki az énekesnő ambíziózus trombitását játssza a filmben.

Az 1920-as években játszódó alkotás a feketék kizsákmányolását mutatja be a könnyűzeneiparon keresztül, és Boseman egy olyan karaktert fog játszani, ami teljesen rá illik, hiszen ahogy ő tette a színésztársaival, az általa megformált Levee is kiáll fekete előadótársai mellett, és őket próbálja bátorítani, támogatni.

A Ma Rainey: A blues nagyasszonyát George C. Wolfe rendezte, producere pedig Denzel Washington. A film december 18-án debütál a Netflixen, az előzetesét alább tekinthetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás