promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Chadwick Boseman még halála előtt megházasodott
Borítókép:  Marvel/Disney
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Fekete Párduc megformálója el tudta venni szerelmét, mielőtt elhunyt volna.

Szörnyű hírre kellett ébredniük szombaton a Marvel-moziverzum rajongóinak, mivel a színész sajtósa bejelentette, hogy a Fekete Párduc karakterét magára öltő Chadwick Boseman 43 évesen elhunyt.

Ahogyan kiderült, a színész már négy éve küzdött vastagbélrákkal, végül a szervezete augusztus 28-án adta fel a küzdelmet. Boseman nem akarta, hogy az életét befolyásolja a betegség, így a küzdelme alatt is végig forgatott. Később a Bosszúállók: Végtelen háború és a Végjáték című filmekben is magára öltötte Wakanda királyának szerepét.

„Otthonában hunyt el, szerető felesége és családja a végsőkig mellette maradt”

- lehetett olvasni a szóvivője szavait a színész Twitter oldalán.

Sokan érdekesen néztek, amikor kiderült, hogy a közleményben Boseman feleségét említik meg, és nem a szimpla kedvesét. A színészt és párját, Taylor Simone-t tavaly februárban látták először egy NBA meccsen. Akkor már négy éve együtt voltak, Boseman pedig 2019 októberében megkérte Taylor kezét, aki igent mondott.

A nagy napra pár hónappal ezelőtt került sor, szóval Chadwick és Taylor teljesen titokban, a világtól elzárkózva pecsételték meg örökre a szerelmüket. Bizony szívszorító, hogy házaspárként már nem tudtak ennél több időt egymással tölteni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás