Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Halott Pénz összefogott Rúzsa Magdival egy közös dalra

A Halott Pénz összefogott Rúzsa Magdival egy közös dalra

Zene, Film & Kultúra

A Halott Pénz összefogott Rúzsa Magdival egy közös dalra

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 18:18

A járvány alatt sem pihen a Halott Pénz, és hamarosan érkezik a közös daluk Rúzsa Magdival.

Az már eldőlt, hogy a koronavírus miatt nem lesz idén Halott Pénz nagykoncert. A zenekar áttetette a szokásos Budapest Parkos nyári buliját 2021. június 18-ára. Természetesen az idén megvásárolt Parkos jegyek erre az időpontra is érvényesek.

A csapat tartja magát ahhoz, hogy 500 főnél nem lehet több embert egy helyre bezsúfolni, szóval tripla koncertet fognak adni az A38 hajón. 2020. október 28-án, 29-én, és 30-án. Ez se lesz nagyon kifizetődő, de legalább láthatják őket a rajongók. Már aki, mivel a jegyek régen elfogytak, szóval csak másodkézből tudtok belépőt szerezni.

Akik nem lehetnek ott, azok attól még kapnak Halott Pénz élményt, mivel a csapat ezen a héten jelenteti meg a legújabb dalát Rúzsa Magdival közösen. A „Szeretni, aki nem lehet” című szerzeményből már kaptunk egy nagyon rövid ízelítőt az Instagramon.

Amúgy, akik ott voltak a 2019-es VOLT Fesztiválon, azok már láthatták közös színpadon a zenekart és Rúzsa Magdit. Így elképzelhető, hogy az énekesnő meglepetésként ott lesz az A38-on.

Borítókép: Furesz Zsolt Photography