promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mégis lesz idén Halott Pénz koncert, és rögtön három
Borítókép:  Furesz Zsolt Photography
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Marsalkó Dávid és a csapat háromszor is fellépnek a fővárosban.

Mint sokan tudjátok, nincsen enyhítés a járványhelyzet miatt, így továbbra sem lehet az 500 főnél nagyobb zenés és táncos rendezvényeket  megtartani. Szeptemberben lett volna egy Halott Pénz buli a Budapest Parkban, amit 2021. június 18-ára tettek át. A már megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek lesznek az új dátumra. Akinek mégse lenne jó az új időpont, és nem váltja vissza a jegyét, az 50 százalékban a zenekart, 50 százalékban pedig a Budapest Parkot támogatja ezzel.

A járvány főleg azokat a zenekarokat sújtja, akik nagy rajongóbázissal rendelkeznek. Ők ugyebár nagyobb stábbal, komolyabb technikával is dolgoznak. Nekik nem igazán kifizetődő 500 főnél kisebb koncerteket tartani.

Eddig úgy volt, hogy erre az évre már nem lesz több Halott Pénz koncert, azonban a csapat októberben mégis fellép az A38 hajón, ráadásul háromszor. Így tudtok megoldani, hogy a rajongók egy része ki legyen elégítve, és ők is színpadra állhassanak.

A jegyár egységesen 5000 ezer forint, és nem árt hamar lecsapni rá, mivel a jegyértékesítés mától elindult, és a létszámstop miatt nincsen belőlük sok.

„Amit fontos tudni: Ebben az évben biztosan nem lesz több Halott Pénz koncert. Álló lesz és limitált, 500 főben maximalizálva koncertenként”

– jelentette ki a zenekar.

A koncerteket 2020. október 28-án, 29-én, és 30-án tartják. Az eseményt ide kattintva találjátok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás