promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Film készül A Keresztapa legendásan problémás munkálatairól
Borítókép:  Marlon Brando A Keresztapa című filmben / Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Igazi klasszikusnak számít A Keresztapa című alkotás, és hamarosan megtudhatjuk, hogy annak idején mennyire kínkeserves volt a rendezőnek elérnie, hogy megszülessen minden idők egyik legjobbnak tartott filmje.

Vannak olyan hollywoodi produkciók, amiket hírhedten nehéz volt elkészíteni, és kevesen tudják, de Francis Ford Coppola 1972-ben bemutatott műve, A Keresztapa is ilyen, hiszen például a stúdió egyáltalán nem akarta, hogy Al Pacino legyen a főszereplő. Ez mai fejjel már egészen hihetetlen, és akadnak még ehhez hasonló érdekességek, szóval ezért is izgalmas Jake Gyllenhaal legújabb projektjének híre, mivel pontosan erről szól majd.

Az Esőember és a Jó reggelt, Vietnam! rendezője, Barry Levinson hozza el nekünk a Francis and The Godfather című filmet, amiben Jake Gyllenhaal (Éjjeli féreg) alakítja majd a Paramount stúdió egykori fejét, Robert Evanst, és Oscar Isaac (Star Wars – Az ébredő erő) lesz maga Francis Ford Coppola – így végre mindenki megtudja, hogy mik is folytak több évtizede a háttérben.

Andrew Farotte írta az állítólag zseniális forgatókönyvet, és még Francis Ford Coppola is áldását adta a dologra, miközben elismerően nyilatkozott Barry Levinsonról. Ezek alapján tényleg kapunk egy igazán bensőséges, érdekes művet, ami betekintést enged a filmtörténelem egyik legfontosabb darabjának munkálataiba, és megmutatja, hogy az alkotói vízió mindig utat tör magának.

Az még nem derült, ki, hogy mikor kerül bemutatásra a Francis and The Godfather.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás