promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Keresztapa kultikus rendezője is beszólt a Marvelnek
Borítókép:  ROMAIN LAFABREGUE / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha Scorsesevel se nagyon mertek, akkor vele főleg nem fognak vitatkozni se a rendezők, se a színészek.

Bombaként robbant a hír, amikor a világ egyik legjobb rendezője, Martin Scorsese beszólt a Marvel moziverzumnak. Gyakorlatilag kijelentette, hogy ezek nem is filmek, és vidámparkhoz hasonlította őket – valljuk be, hogy teljesen jogosan! Ettől függetlenül blockbusterek mindig is voltak, és mindig is lesznek, és ezekre épp úgy szüksége van Hollywoodnak, mint egy Taxisofőrre.

 

Hölgyeim és uraim, Martin Scorsese még vissza is fogta magát, mivel a Keresztapa alkotója, Francis Ford Coppola olyan szinten oltotta le a Marvel filmeket, ahogy nem szégyellte.

„Amikor Martin Scorsese kijelentette, hogy a Marvel-filmek nem filmek, akkor teljes mértékben igaza volt, mert egy alkotástól elvárnád, hogy adjon valami értéket, hogy tanítson, illetve inspiráljon. Nem tudom mit tanulhat abból valaki, ha ugyanazt nézi meg újra és újra. Martin még kedves is volt, amikor azt mondta ezek nem filmek. Nem merte kimondani, hogy gyalázatos az egész, én azonban kimondom.”

Ez már egy fokkal súlyosabb kijelentés, és úgy néz ki, hogy Hollywood nagyágyú rendezőinek kezd elege lenni, hogy a Marvel már a sokadik agyatlankodásába kezd bele a negyedik fázissal. Lehet nem csípik, de majd a közönség eldönti, hogy ez mikor lesz számukra unalmas. A végtelenségig ez se tarthat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás