promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jackie Chan Arnold Schwarzenegger ellen: megérkezett az Iron Mask új előzetese
Borítókép:  Arnold Schwarzenegger és Jackie Chan az Iron Mask című filmben / via ing.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok rajongó álma fog teljesülni, hiszen végre egymásnak feszül Jackie Chan és Arnold Schwarzenegger, ráadásul egy egész látványosnak ígérkező fantasyben.

Furcsa belegondolni, hogy eddig csak egy filmben (80 nap alatt a Föld körül) kereszteződtek a Terminátorból ismert Arnold Schwarzenegger, illetve a Részeges karatemester, Jackie Chan útjai, de most úgy tűnik, hogy egy kínai szuperprodukciónak sikerült a lehetetlen, és elhozták nekünk a két legenda várva várt bunyóját, ráadásul még egy digitális sárkányt is bevetnek annak érdekében, hogy mi jól szórakozzunk – vagy legalábbis megpróbáljuk.

Az Iron Mask című film az 1700-as években játszódik, a főszereplője pedig egy térképész (Jason Flemyng), aki egy különleges, mitikus utazásba keveredik egy öreg harcossal (Jackie Chan), de előtte még ki kell szabadulniuk James Hook (Arnold Schwarzenegger) karmai közül, hiszen csak így menthetik meg a világot.

Igazából ez is egy tipikusan adócsalós fantasy-kalandnak hangzik, ami valószínűleg mérhetetlenül gagyi, de a sztárokkal azért megpróbálják eladni valahogy a nemzetközi piacon. Ezt a felvetést az is alátámasztja, hogy pár helyen már bemutatták, és az IMDb-n a maximális 10-ből 4,6-os értékelést kapott több ezer szavazat alapján, szóval ne számítsunk egy túlzottan igényes alkotásra.

Ettől függetlenül a jelen állás szerint november 20-án érkező Iron Mask egész jó élményt nyújthat sokaknak, hiszen Schwarzenegger és Chan összecsapását nem szabad kihagyni, ráadásul rengetegen kedvelik az ilyen agyatlan látványfilmeket, így simán van esély a sikerre – persze, ha előtte egy kicsit lejjebb vesszük az elvárásainkat.

Itt lehet megtekinteni az Iron Mask legújabb előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás