promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Arnold Schwarzenegger Taylor Swift zenéjére szeret edzeni? – videó
Borítókép:  Arnold Schwarzenegger / Michael Kovac / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Arnie még most is elképesztő formában van, amit egy kőkemény videóval is bizonyított – csupán az ronthatja el az összképet, hogy közben Taylor Swift dala szól.

A 73 éves Arnold Schwarzenegger példás fizikummal rendelkezik, hiszen akkora izmai vannak, hogy egy diót is simán szét tudna morzsolni a bicepszével. A világsztár nemrég nagypapa lett, ráadásul főszerepet vállalt egy izgalmas, kémes akciósorozatban is, így valószínűleg azért pumpálja ennyire a súlyokat, hogy a tévében is jól mutasson majd – a mostani edzős posztja láttán pedig igazán jó úton halad.

Arnold Schwarzenegger megosztotta, ahogy irdatlanul nagy súlyokat emelget félelmetes könnyedséggel, de sokan meglepődtek, mikor a háttérben nem valami zakatolós kondizene ment, hanem Taylor Swift egyik slágere adta meg neki a ritmust.

Még fia, Patrick is megjegyezte a furcsa dolgot, aztán persze jelezte, hogy voltaképpen nagyon bejön neki, szóval csak így tovább. Igazából az is lehet, hogy véletlenül ment a rádióban a fiatal énekesnő egyik száma, de akárminek is köszönhetjük ezt, nagyon szórakoztató lett a végeredmény, hiszen nem hétköznapi látvány, ahogy Hollywood egyik legismertebb akcióhőse „csajos” popzenére gyúr.

Itt lehet megnézni Arnold Schwarzenegger videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás