promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Arnold Schwarzenegger főszerepet vállalt egy sorozatban
Borítókép:  Arnold Schwarzenegger / JOE KLAMAR / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy látszik, hogy a Terminátorként ismert Arnold Schwarzenegger a mozik után a televíziókat is meg akarja hódítani, ráadásul egy elég ígéretes projektet választott magának.

Az egyik utolsó igazi filmsztárnak számít Arnold Schwarzenegger, aki most nagyon boldog, hiszen végre megszületett az unokája. A büszke nagypapa manapság is aktív, és a koronavírus-járvány miatti kényszerpihenő elég időt adott neki ahhoz, hogy átgondoljon pár fontos dolgot, így most igazán merész lépésre szánta el magát, ami egy teljesen új korszak kezdetét jelentheti az életében.

Arnold Schwarzenegger lesz a producere és főszereplője egy jelenleg cím nélküli kémes sorozatnak, ami egy apa-lánya páros globális kalandjait meséli el, de azt még nem lehet tudni, hogy humorosan, vagy kőkemény akcióként tálalva. Egyedül az biztos, hogy nagyon izgalmasan hangzik, és eléggé illik a sztárhoz.

A SlashFilm cikke szerint az alkotást Nick Santora készíti majd, aki jelenleg az Amazonon futó Jack Ryan-szériát csinálja, szóval esélyes, hogy ez is ott landol pár éven belül. Ez mondjuk attól függ, hogy az éppen rajta dolgozó Skydance hogyan állapodik meg a lehetséges partnerekkel – egy ilyen projektért pedig tuti, hogy kapkodni fognak.

Arnie az évtizedek alatt néha ugyan feltűnt pár szériában, de ez most igazán különleges eset, mivel nagyon úgy néz ki, hogy tudatosan szeretne áttérni a filmekről a sorozatokra. Lehet, hogy a Terminátor: Sötét végzet bukásának köszönhetjük ezt, de mindenesetre érdekes lesz így látni a világsztárt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás