Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ryan Gosling kaszkadőrnek áll a John Wick rendezőjének új filmjében

Ryan Gosling kaszkadőrnek áll a John Wick rendezőjének új filmjében

Zene, Film & Kultúra

Ryan Gosling kaszkadőrnek áll a John Wick rendezőjének új filmjében

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János - 2020.09.25. 21:01

A Halálos iramban: Hobbs és Shaw készítői újra együtt dolgoznak, hogy hozzanak nekünk egy ígéretesnek hangzó kaszkadőrös drámát, ráadásul Ryan Gosling főszereplésével.

A kétszeres Oscar-jelölt Ryan Gosling (Szerelmünk lapjai, Szárnyas fejvadász 2049, Kaliforniai álom) elég izgalmas projekteket szerzett magának az utóbbi időben, ugyanis kiderült, hogy ő lesz az új Farkasember, ráadásul egy méregdrága Netflix-film is készülőben van, amiben az Amerika Kapitányként ismert Chris Evans mellett tűnik majd fel – a MovieWeb pedig most arról ír, hogy újabb remek lehetőséget kapott a világsztár.

Ryan Gosling lesz a főszereplője annak a David Leitch (Deadpool 2, John Wick, Halálos iramban: Hobbs és Shaw) által rendezett drámának, ami egy kaszkadőrről szól – és már az is kiderült, hogy hatalmas licitháború után a Universal fogja bemutatni az alkotást.

David Leitch alapból sokáig kaszkadőr volt – többek között a Mátrix folytatásainál –, és csak utána lett felkapott akciófilm-rendező, így biztos, hogy elég bensőséges képet tud mutatni a szakmáról, és felkészülhetünk pár látványos jelenetre.

Ryan Gosling pedig egy fantasztikus színész, szóval emiatt is érdemes várni a még cím, és premierdátum nélküli alkotást, aminek a forgatókönyvét az a Drew Pearce írja, akinek például a Vasember 3 és a Mission: Impossible - Titkos nemzet történetét is köszönhetjük. Ő együtt dolgozott a rendezővel a Halálos iramban: Hobbs és Shaw-nál is, és ott elég jól ment a közös munka, hiszen összesen több mint 750 millió dollárt termelt az a film.

Borítókép: Ryan Gosling / Rodin Eckenroth / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP