promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megvan a Ryan Gosling főszereplésével készülő Farkasember rendezője
Borítókép:  Ryan Gosling / flipboard.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ismét egy ikonikus szörnyeteg kel új életre a jóképű Ryan Gosling által, és most úgy néz ki, hogy korunk egyik legtehetségesebb rendezője fogja dirigálni a filmet.

Végre tényleg visszatérnek a klasszikus rémségek, hiszen idén már hatalmas sikert aratott a Leigh Whannell által rendezett A láthatatlan ember című film, és már arról is beszámoltunk, hogy egy új Farkasember is hangosan üvöltene a teliholdra Ryan Gosling személyében. Most viszont kiderült, hogy ez a kettő projekt nem is áll olyan távol egymástól, mint gondolnánk.

A MovieWeb írja, hogy A láthatatlan ember annyira meggyőzte a Universal és Blumhouse stúdiót, hogy a Farkasember rendezését is megkapta Leigh Whannell, bár csak másodjára sikerült meggyőzni őt, mivel elég elfoglalt lett az utóbbi időben.

Ezt maga a főnök, Jason Blum erősítette meg, szóval izgulhatunk, hiszen a Fűrész-szériával elhíresült filmkészítő ismét nehéz feladatot kapott, de az eddigi munkái alapján jó kezekben lesz a dolog. Leigh Whannell már az Insidious-filmekkel és az Upgrade – Javított verzió című alkotással is bebizonyította, hogy különleges stílusa van, és nem csupán a feszültséghez, de akár a brutalitáshoz is ért – és nagyjából pontosan ezt várjuk az új Farkasembertől.

Annyit már elárultak, hogy a mű olyan lesz, mint az Éjjeli féreg, csupán megspékelik egy kis természetfeletti vonallal.

Így kijelenthetjük, hogy a Farkasember a következő évek talán legjobban várt filmje, hiszen nagyon ritka, mikor összetalálkozik egy legendás karakter, egy fantasztikus színész és egy igazán tehetséges rendező. Ezek alapján pedig tényleg minden adott ahhoz, hogy egy maradandó alkotással ajándékozzák meg a rajongókat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás