promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ryan Gosling lesz az új Farkasember
Borítókép:  Ryan Gosling / ANDER GILLENEA / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hollywood ismét egy klasszikus szörnyeteghez nyúl, és újra a mozikba küldi a Farkasembert, ráadásul sokak meglepetésére Ryan Gosling főszereplésével.

A Universal stúdió birtokában vannak a klasszikus szörnyetegek, mint például Drakula, Múmia, A láthatatlan ember, Frankenstein, vagy a Farkasember. Már jó ideje próbálnak új életet lehelni beléjük, de se Az ismeretlen Drakula, se a Tom Cruise főszereplésével készült A múmia nem váltotta be a hozzájuk főzött reményeket.

Egyedül az idén bemutatott A láthatatlan ember volt az, ami igazán ütős, és sikeres lett. Úgy látszik, hogy ebből tanultak, és folytatják a bevált receptet, így a továbbiakban a hatalmas, nagyköltségvetésű látványfilmekkel ellentétben kisebb, nyomasztóbb alkotásokkal próbálkoznak, hogy ezzel is jobban átadják a karakterek esszenciáját. És ez még csak a kezdet.

A SlashFilm értesülései szerint meglepő módon éppen egy Farkasember filmen dolgozik a stúdió, ráadásul Ryan Gosling főszereplésével.

Már Jack Nicholson, és Benicio del Toro is megpróbálkozott a szereppel több-kevesebb sikerrel. Ryan Gosling pedig hozzájuk képest tényleg elég furcsa választás, hiszen ő inkább tartozik a hollywoodi szépfiú kategóriába, mint az érdekes arcú színészek közé, akikről simán el tudjuk képzelni, hogy az életben is átalakulnak farkassá teliholdkor.

Ettől függetlenül a kétszeres Oscar-jelölt Ryan Gosling egy nagyon tehetséges színész, aki már a Kaliforniai álom, illetve a Szárnyas fejvadász 2049 című filmekkel is bizonyította a tehetségét. Ráadásul elvileg az ő ötlete volt egy új Farkasember elkészítése, szóval nagyon akarja a dolgot.

Már egy rendezőt is kinéztek maguknak Cory Finley személyében, aki a Telivéreket és a Romlott oktatást is csinálta. A Narancs az új fekete írói, Lauren Schuker Blum és Rebecca Angelo fogják készíteni a forgatókönyvet, és belső források úgy jellemezték az ötletet, mintha az Éjjeli féreg című zseniális film lenne, csak természetfeletti csavarral.

A bemutató dátuma még nem derült ki, de ezek alapján a következő évek egyik leginkább várt filmje lesz a Farkasember.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás