promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Álarcos énekes: visszatér az egyik régi versenyző
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gáspár Lacinál nemrég diagnosztizálták a koronavírust, ezért az Álarcos énekes harmadik adásának felvételén nem tudott jelen lenni. Úgy tűnik, megtalálták a legmegfelelőbb embert, hogy helyettesítse őt, de mit szól mindehhez Istenes Bence?

Szeptember elején derült ki, hogy Gáspár Laci nem lehet jelen az Álarcos énekes néhány adásának felvételén, mert a COVID-szűrése során a pozitív lett a tesztje.

„Alapvetően jól vagyok, egy kis gyengeségen kívül semmi nem utalt arra, hogy elkaptam volna a vírust, csak a tesztelésen derült ki. Jelenleg karanténban várom, hogy a tesztek negatív eredményt mutassanak. Szerencsére kétszintes a házunk, így Niki és Noel a földszinten, míg én az emeleten vagyok elkülönítve. Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ha úgy érzi, hogy szükséges, vagy olyan helyen járt, akkor tünetektől függetlenül csináltasson tesztet. Bízom benne, hogy minden jól alakul és hamar túl leszek az egészen”

– mondta még korábban Gáspár Laci, aki a harmadik és a negyedik adásból maradt ki.

Természetesen addig sem maradhat hiányos a Nyomozók páholya, ezért a produkció „vendég-nyomozókat” hívott meg erre a két felvételre. Ahogy az a következő adás reklámjából kiderült, ezen a héten Nagy Ervin fogja helyettesíteni Lacit, aki az előző szériában egészen a dobogó második fokáig menetelt Robot jelmezben.

Mondani sem kell, hogy ez egyáltalán nem tetszik Istenes Bencének, hiszen a Robot volt az, aki képletesen szólva teljesen elcsavarta felesége, Csobot Adél fejét; ráadásul a műsor készítői szándékosan egymás mellé ültették őket a Páholyban, hogy ezzel is idegesítsék a műsorvezetőt. De nem kizárt, hogy ez csak Adél bosszúja, amiért Bence egy csapat cicalánnyal ölelkezett a színpadon.

„Ha engem megkérdeztek volna, hogy ki az, akit semmiféleképpen nem szeretnék itt látni, akkor azt mondtam volna, hogy a Robotot”

– fogalmaz Bence a videóban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás