promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Álarcos énekes: Bence úgy beszólt Beának, hogy kivágták az adásból
Borítókép:  24.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Álarcos énekes első adásában Istenes Bence úgy beszólt Hargitai Beának, hogy kivágták az adásból, de kimaradt jelenetként nemrég felkerült az internetre.

Az Álarcos énekes 2. évadának első adása telis-tele volt emlékezetes pillanatokkal, és biztosak lehetünk benne, hogy ez a következő hetekben sem lesz másképp. Ezen a vasárnapon például megint Csobot Adél és Istenes Bence piszkálódásaitól lesz hangos a műsor.

De egyelőre maradjunk még az előző adásnál, hiszen nagyon sok felvétel nem került be az összevágott, végső verzióba, amit a TV-ben láthattunk. Szerencsére az RTL Klub hétről-hétre közzétesz néhány kimaradt jelenetet a műsor hivatalos honlapján; ezek közül az egyikben szem-, és fültanúi lehetünk annak, hogy a Nyomozók végül miért a Sütit ejtették ki.

Egy másikban pedig Istenes Bence éppen arról beszél, hogy mikor a produkció és az RTL Klub folyamatosan újabb nyomokat közölt az új Nyomozóról, akkor egy ponton elbizonytalanodott, hogy mégsem Hargitai Bea lesz az:

„Volt egy adott pont, mikor egy-két héttel a műsor indulása előtt én elbizonytalanodtam. Nyilván a nézők előtt tudtuk, hogy te leszel az, de aztán elindult a nyomozás, hogy ki lesz a negyedik Nyomozó (...), és az első nyomnál hívtam is a műsor készítőit, hogy mégsem te leszel az, mert ez volt az első nyom az Instán, hogy nagyon magas az IQ-ja”.

Aztán utána előkerült az a nyom is, ami azt írta, hogy az új Nyomozó anyatej ékszereket hord. Gáspár Laci nem is tudta, hogy mit jelent ez, ezért Bea elmondta, hogyan készülnek ezek a különleges ékszerek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás