promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Álarcos énekes: Istenes Bence könyörög, hogy rakják ki az egyik versenyzőt
Borítókép:  Velvet
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A műsorvezetőt elöntötte a féltékenység.

Az Álarcos énekes továbbra is a legnézettebb műsor: a negyedik adás 45 százalékkal több embert vonzott, mint a TV2 Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada. A teljes lakosságot tekintve 1,149,103-an nézték, azaz a múlt hetihez képest 10 százalékkal emelkedett a nézőszám, míg a versenytárs műsorát 11 százalékkal kevesebben követték figyelemmel.

A legutóbbi adásban az Oroszlánnak kellett felfednie magát, aki az X-faktor 6. szériájának győztese, Opitz Barbi volt. Csobot Adél volt az egyetlen, aki a fiatal énekesnőre tippelt, ezzel pedig megszületett a showműsor első sikeres gyanúsítása.

A negyedik adásban is voltak humoros és döbbentes pillanatok, mint például az, hogy Csobot Adél hazavitetné magát a Bánk bán című opera leghíresebb áriáját, a Hazám, hazám-ot éneklő Robottal. Ezt persze Istenes Bence nem hagyta szó nélkül, sőt, az Instagram-oldalán szó szerint könyörög, hogy leplezzék végre le, mielőtt ő dobja ki a műsorból.

Nyilván ezt nem kell komolyan venni, mint ahogy azt sem, hogy Adél összeszűrné a levet a Robottal. A műsorvezető egyébként folyamatosan osztja meg az Álarcos énekessel kapcsolatos tartalmakat, akárcsak a Nyomozók. Nemrég Sebestyén Balázs posztolt ki egy képet, amivel csúnyán odapörkölt a TV2 műsorának, és ezt a vonalat vitte tovább Istenes Bence is az alábbi fotóval.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás