promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázs keményen odapörkölt a TV2 jelmezes műsorának
Borítókép:  Szeretlek Magyarország
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

De a TV2-n is beleálltak az Álarcos énekesbe.

Február 16-án, vasárnap este folytatódott az RTL Klub vadonatúj showműsora, az Álarcos énekes, azonban a TV2 is közel ugyanabban az időpontban tűzte műsorra a saját jelmezes produkcióját, a Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpadát. Előbbiben ezúttal az Aliennek kellett felfednie magát, aki nem volt más, mint Hargitai Bea.

A Nicsak, ki vagyok? viszont nem aprózza el a dolgot, rögtön három fellépőnek is le kellett vennie a maszkját. A parádés jelmezekben Szőke Zoltán, Jolly, és Vajna Tímea rejtőzött. Utóbbiról a legtöbben azt hitték, hogy már Los Angeles-ben éli mindennapjait.

Akik esetleg mindkét showműsort követik, láthatják, hogy nagyon hasonló a kettő, néhány apró különbség fedezhető fel csupán a szabályokat illetően, de ami a legfontosabb, hogy míg az RTL Klubon előre felvett adásokat láthatunk, addig a TV2 élőben közvetíti a saját produkcióját.

Más kérdés, hogy miért ekkora a hasonlóság a két konkurens csatorna jelmezei között?

Elég, ha csak megnézzük az Álarcos énekes Szörnyecskéjét és Polipját, illetve a Nicsak, ki vagyok? Octopusziját és Szőrmókját. Ezen élcelődött az Instagram-oldalán Sebestyén Balázs is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sebestyenbalazsofficial (@sebestyenbalazs_official) által megosztott bejegyzés,

A Nicsak, ki vagyok?-ban is kicsit beleálltak az Álarcos énekesbe. Mikor a Nyomozóknak meg kellett tippelniük, hogy ki van a Szőrmók jelmez alatt, Ganxsta Zolee rávágta, hogy Hargitai Bea. Majd Tilla közölte vele, hogy néhány perce az RTL Klub műsorában leplezték le a szupermodellt, ami persze nem azt jelenti, hogy most nem lehet ott a TV2 stúdiójában, hiszen az Álarcos énekes egy felvett műsor. Akik kíváncsiak a jelenetre, azok tekerjenek 03:22-höz az alábbi videóban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás