promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Timi mindenkit sokkolt a Nicsak, ki vagyok? első adásában
Borítókép:  Szeretlek Magyarország
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hárman is levették a maszkot.

Hónapok óta közel 150 fős stáb dolgozott az előkészületeken, hogy február 16-án, vasárnap este végre színpadra léphessen az a négy titokzatos szereplő, akik jelmezbe bújva adják elő produkciójukat a TV2 legújabb élő showjában. A Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpadának első adásában négy maszkos híresség versenyzett egymással, akik Bagoly, Octopuszi, Asztronauta és Szőrmók jelmezbe bújtak.

Magának a showműsornak az a lényege, hogy minden adásban 4 új maszk mutatkozik be, és a szereplők 3 körben adnak elő produkciókat. Őket a hangjuk, mozgásuk alapján kell felismerni a két sztárcsapatnak: egyik oldalon Majka, Judy, Hajós András, a másikon Ganxsta Zolee, Ábel Anita és Kajdi Csaba. Minden adásban 3 teljesen különböző előadással készülnek a szereplők, de nem mindegyikük adhatja elő minden produkcióját, ugyanis a két sztárcsapat a nézőkkel közösen körönként egyvalakit lelepleznek. Mivel az adás élő, a nézők szavazatai döntenek. A két sztárcsapat tippjére kell majd a nézőknek szavazni a TV2 Live applikációban. Minden kör végén az a maszkos szereplő fedi fel magát, akire a legtöbb szavazat érkezett. Az adás végén az a csapat győz, amelyik a legtöbb helyes tippet adta.

Az első körben a Bagolynak kellett felfednie magát, aki nem volt más, mint a Barátok közt Berényi Miklósa, Szőke Zoltán. Ahogy a közösségi oldalakon olvastam, sokan felháborodtak azon, hogy mit keres a színész egy TV2-es műsorban, de hát a Barátok közt-ben már egy ideje nem szerepel Miki karaktere, így Zoltánt már semmi sem köti az RTL Klubhoz.

A második körben az Asztronauta vette le a maszkot, ami mögött Jolly rejtőzött. A nyomozó csapatok tagjait teljesen meglepte, ám messze nem annyira, mint a Szőrmók kiléte. Bár volt, aki már az elejétől kezdve jól tippelte meg, de többen nem számítottak rá, hogy Vajna Tímea bújik ki a nagy, szőrös álarcból, akiről mindenki azt hitte, hogy már Los Angeles-ben éli mindennapjait.

Timi a hétfői Mokka vendége volt, ahol többek között a verseny előkészületeiről beszélt, illetve arról, hogy milyen nehéz volt a családja előtt is titkolóznia. Andy Vajna özvegye a reggeli műsorban elárulta, hogy ezt a szereplést néhai férje miatt is vállalta, hiszen még Andy ismertette meg vele ezt a showműsort, és kikérte a véleményét arról, hogy behozza-e Magyarországra.

A Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpada jövő hétvégén folytatódik, ahol újabb négy jelmezt láthatunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás