Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Adam Sandler a szokásosnál is idiótább – Hubie, a halloween hőse-előzetes

Adam Sandler a szokásosnál is idiótább – Hubie, a halloween hőse-előzetes

Zene, Film & Kultúra

Adam Sandler a szokásosnál is idiótább – Hubie, a halloween hőse-előzetes

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 21:01

Végre megérkezett a legújabb Adam Sandler vígjáték előzetese, ami alapján egy igazán elvetemült halloweeni marhulásra számíthatunk, ráadásul rengeteg ismert arccal.

Itt az idő, hogy megkapjuk az orvos által felírt évi egy Adam Sandler-filmünket a Netflix jóvoltából, csak hogy teljes mértékben ki tudjuk kapcsolni az agyunkat, és szórakozzunk a végtelenül egyszerű poénokon. Most éppen a halloweent kell megmentenie a város leghülyébb figurájának, Hubie-nak – akit természetesen a népszerű komikus alakít –, hiszen valaki sorra szedi az áldozatokat, és valamiért egyedül ő segíthet.

A Hubie, a halloween hőse az egész mókás előzetes alapján pontosan olyan lesz, mint a színész eddigi alkotásai, és erről az is árulkodik, hogy rengeteg haverja szerepel benne: Kevin James, Rob Schneider, Steve Buscemi, Julie Bowen, Maya Rudolph, Tim Meadows és még maga Shaquille O'Neal is.

Hozzájuk csatlakozik pár játszótárs is többek között a Stranger Thingsből ismert Noah Schnapp és a legendás Ray Liotta személyében, szóval felkészülhetünk egy teljesen ártatlan kikapcsolódásra, amiben Adam Sandlernek vicces bajusza, fura beszéde és egy elég pöpec termosza is van, miközben teljesen szétszívatják őt a helyiek a sok baromsága miatt – de azért a végén valószínűleg mindenki elkezdi tisztelni, és szeretni őt.

A Hubie, a halloween hőse október 7-én érkezik a Netflixre, és itt lehet megtekinteni az első kedvcsinálóját, ráadásul magyar felirattal:

Borítókép: Adam Sandler a Hubie, a halloween hőse című filmben / youtube.com/Netflix (screenshot)