promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Oscar-díjra hajt Adam Sandler?
Borítókép:  Adam Sandler / Angela Weiss / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Adam Sandler folyamatosan dolgozik, és már láthattuk a komolyabb arcát is, amit úgy néz ki, hogy ismét elővesz egy sportos film, és a díjeső kedvéért.

A Távkapcs, Apafej, Nagyfiúk és többek között a Nászok ásza népszerű színésze, Adam Sandler tavaly az egész világot meglepte, mikor megcsinálta a Csiszolatlan gyémánt című feszült, drámai alkotást, ahol minden tehetségét megcsillogtatta. Sokan hittük azt, hogy összejön neki az Oscar-jelölés, de az Akadémia sajnos figyelmen kívül hagyta a humorista próbálkozását.

Alapból az egyszerű, könnyed vígjátékairól híres sztár viszont úgy néz ki, hogy nem adja fel, hiszen a SlashFilm cikke alapján pár köztes komédia után ismét leveszi a mosolyálarcot.

Adam Sandler lesz a Hustle című, Netflixre készülő kosárlabdás film főszereplője, amiben egy kirúgott tehetségkutatót alakít, aki egy valószínűtlen helyen borzalmasan jó játékost talál, és együtt próbálják meghódítani az NBA-t.

Tény, kicsit klisés a történet, hiszen láttunk már hasonló művet, de nem Sandlertől. Már a rendezőt is megtalálták a We the Animalst készítő Jeremiah Zagar személyében, az egyik producer pedig a világhírű kosaras, LeBron James lesz. Ezek alapján pedig minden adott ahhoz, hogy a színész meggyőzze Hollywoodot, hogy ő nem csupán az ügyeletes komikus, hanem tehetsége is van, így talán még az áhított Oscar-díjat is megkaphatja.

A Hustle bemutatójáról még nincs hír, de mivel Adam Sandler nagyjából 2021-ig be van táblázva, így valószínűleg legkorábban 2022-ben láthatjuk a Taylor Materne és Will Fetters forgatókönyvéből készülő alkotást, amibe persze a színész csapata is bele fog egy kicsit nyúlni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás