promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, hogy mikor érkezik Adam Sandler következő vígjátéka
Borítókép:  Julie Bowen és Adam Sandler a Hubie Halloween című filmben / twitter.com/NetflixFilm
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már nem kell sokat várnunk Adam Sandler halloween idején játszódó új filmjére, amiben ráadásul még Rob Schneider és Kevin James is feltűnik.

Legutóbb a Csiszolatlan gyémánt című feszült thrillerben láthattuk az ország egyik legkedveltebb komikusát, Adam Sandlert, de most fellélegezhetnek a rajongók, hiszen legközelebb egy bohókás vígjátékban fog szerepelni, mint a régi, szép időkben. Az alkotás a jól megszokott módon most is kikerüli a mozikat, és egyből a Netflixre érkezik, hogy mindenki egyszerre láthassa – és most az is kiderült, hogy mikor.

A Steven Brill (Sátánka, A kismenő) által rendezett Hubie Halloween egy Hubie nevű emberről (Adam Sandler) szól, aki Salemben igazi közröhej tárgyát képezi, de amikor történik egy hatalmas gond, akkor ő az egyetlen , aki megmentheti az egész város számára a halloweent.

Az egyszerű, de nagyszerű történettel rendelkező műben Adam Sandler mellett elvileg olyan arcok lesznek, mint például Rob Schneider (Tök alsó), Kevin James (A pláza ásza), Julie Bowen (Modern család), Steve Buscemi (A nagy Lebowski), Ray Liotta (Nagymenők) vagy Noah Schnapp (Stranger Things), szóval a sztár javarészt megint összerántotta a haverjait, hogy szokás szerint hozzanak nekünk egy könnyed, szórakoztató filmet.

A Hubie Halloween október 7-én jön a Netflixre, és valószínűleg ezt is imádni fogják a színész kedvelői – természetesen a kritikusokkal ellentétben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás