promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Új Alien-filmen dolgozik Ridley Scott, de van egy rossz hírünk
Borítókép:  Alien: Covenant / Twentieth century fox film corpo / Collection ChristopheL via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legendás rendező elárulta, hogy érkezik a következő Alien, de sajnos olyat is mondott, ami nagyon elszomorítja majd a rajongókat.

Ridley Scott hatalmasat alkotott 1979-ben az Alien – A nyolcadik utas: a Halál című filmmel, hiszen bemutatta számunkra a halálos xenomorphokat, akik azóta is rettegésben tartják a nézőket. A széria legutóbbi része, az Alien: Covenant három éve jött ki, és sajnos eléggé leszerepelt, így a rendezőnek át kellett gondolnia, hogy vajon milyen jövő vár a sorozatra. A MovieWeb cikke alapján végre megvannak a tervei, de azok őszintén szólva nem valami jók.

Egy interjú során kiderült, hogy Ridley Scott szerint éppen most is egy új Alien-film van készülőben, ami valószínűleg sajnos nem fogja követni az eddigi részek eseményeit, hanem inkább újrakezdés, vagy egy másik szálon haladó előzmény lesz – ezzel minden eddigi építkezést és történést a kukába akar dobni, és így keresztet vethetünk a Sigourney Weaver által alakított Ellen Ripley visszatérésére is.

Úgy látszik, hogy a rendezőt annyira szíven ütötte az Alien: Covenant bukása, hogy most inkább teljesen tiszta lapot akar, de közben nem veszi észre, hogy talán ideje lenne végre átadnia másnak a stafétabotot, hiszen rengeteg olyan ember van Hollywoodban, akik sokkal szívesebben, energikusabban és kreatívabban kezelnék ezt a különleges szériát.

A District 9 rendezője, Neil Blomkamp például egy igazi folytatást tervezett, amiben Ripley is feltűnne, de Ridley Scott miatt nem tehette meg.

Kérdéses, hogy mi lesz az éppen elfáradt sorozat sorsa, mivel a jogok átkerültek a Disneyhez, de az biztos, hogy a közönség még mindig nagy igényt tart ezekre a halálos lényekre, így nem lenne jó, ha megint hosszú évekig kellene várnunk arra, hogy újból láthassuk őket a nagyvásznon – az a lényeg, hogy igazán méltó legyen a következő film, és ismét fellángoljon a nézőkben az Alien-láz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás