promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett az Alienes arctámadó-maszk - fotók
Borítókép:  20th Century Studios
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A kreativitás a járvány alatt sem csitul, de van rossz hírünk is hozzá.

Mindent erősen felborított a világban a koronavírus, azonban remélhetőleg hamarosan túl leszünk rajta. Ameddig tart a járvány, mindenkinek azt javasolják, hogy hordjon kesztyűt és maszkot, ha mindenképpen ki kell lépnie a házból. Senkinek sem kell ecsetelni, hogy ez sem nyújt 100 százalékos védelmet, így a legjobb megoldás otthon maradni.

Közben már a szájmaszkokból is kezd divat lenni, és aki teheti, az feldobja valamivel. Amit most mutatunk, annak az Alien rajongók fognak a legjobban örülni.

Egy Lady Frankenstein néven alkotó német dizájnert megihlettek a klasszikus Alien filmek, és megalkotta az arctámadó maszkot. Nem lehet tudni, hogy a maszk valóban ellátja-e a funkciót, ami a dolga, de egy valamiben biztosak lehetünk: ha ez van rajtunk, akkor a többség messziről el fog minket kerülni.

Ahogy fent említettem, van rossz hír is, az pedig az, hogy a művész nem akarja tömeggyártásban árusítani a maszkokat, csak egyedileg saját magának tervezte. Pedig nem lenne rossz ötlet szélesebb körben terjeszteni, mert ha túl vagyunk a járványon, akkor még halloweenkor is jó álarc lehet, legalábbis szerintünk rengeteg fogyna belőle.

Egy valami biztos: a dizájner rendelkezik eddig a legstílusosabb arcmaszkkal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás