promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fájdalmasan őszinte sorozatot hoz a Szólíts a neveden rendezője – Akik mi vagyunk előzetes
Borítókép:  Akik mi vagyunk / HBO
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az HBO-n kerül bemutatásra az elismert Luca Guadagnino első saját szériája, ami úgy mutatja be a tinédzserek életét, ahogyan még talán sosem láthattuk – az első kedvcsináló alapján pedig egyenesen kihagyhatatlan lesz az Akik mi vagyunk.

2017-ben robbant be igazán a köztudatba Luca Guadagnino, aki a Szólíts a neveden című romantikus filmjével hatalmas sikert ért el, és még Oscar-díjra is jelölték. Ott bebizonyította, hogy remekül ért az érzelmekhez, és képes úgy bemutatni az emberi kapcsolatokat, hogy őszintének és valósnak tűnjenek. Két éve tett egy kis horror kitérőt a Sóhajokkal, de most megint megmutatja, hogy a tiniszerelemnek nincsen párja.

Az Akik mi vagyunk című sorozat mind a nyolc epizódját Luca Guadagnino rendezi, és egy fiatal fiú, illetve lány kapcsolatáról szól majd egy Olaszországban lévő amerikai katonai bázison. A főszerepben Jack Dylan Grazer, Jordan Kristine Seamón, Chloë Sevigny, Alice Braga és többek között Kid Kudi lesz látható.

Állítólag legalább olyan hatásos lesz, mint az Eufória, szóval érdemes lesz megnéznünk, hiszen a rendező neve szinte garancia egy különleges, maradandó élményre, és itt tényleg minden megvan ahhoz, hogy nagyot alkosson. Ritka, mikor egy mű igazán jól el tudja kapni a tinédzserek gondolatait, bizonytalanságát és problémáit, ez a sorozat pedig az előzetes alapján nagyon úgy tűnik, hogy példásan fogja kezelni ezeket, miközben a szexualitáshoz hasonló, kicsit kényesebbnek számító témákra is kitér.

Az Akik mi vagyunk szeptember 15-én érkezik az HBO és az HBO Go kínálatába, és heti rendszerességgel érkeznek majd az epizódok. Itt lehet megtekinteni a magyar feliratos ízelítőt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás