Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A koronavírus tett be a Tankcsapda koncertjének

A koronavírus tett be a Tankcsapda koncertjének

Zene, Film & Kultúra

A koronavírus tett be a Tankcsapda koncertjének

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 14:50

A Tankcsapda nem akart kockáztatni, így inkább lemondták a vasárnapi koncertjüket, és mentek tesztelni magukat.  

Fesztiválok nincsenek, nagyobb koncertek sem, de így is elég sűrű a Tankcsapda menetrendje. A járványtól függetlenül igyekeznek mindenhol az országban kielégíteni a közönségüket, és járnak fellépni, még úgy is, ha csak 500 főnek zenélhetnek, vagy éppen valami kiskapuval oldják meg a fellépést.

Szombaton Kaposváron léptek fel, míg vasárnap már tartottak Tatabányára. Fejes Tomi és Sidi külön utakon, motorral igyekeztek a helyszínre, hogy kicsit kielégítsék a szenvedélyüket, de útközben kapták meg a rossz hírt, hogy még pénteken, a debreceni fellépésükön érintkeztek egy olyan személlyel, aki a koronavírussal kapcsolatba hozhatóan karanténba került.

Nagy volt a bizonytalanság, de a srácok nem mertek kockáztatni, így inkább lemondták a vasárnap esti tatabányai fellépést.

„Most húzunk innen Debrecenbe egyből. Mindenki megvizsgáltatja magát és jelentkezni fogunk a hírrel, hogy koronások vagyunk-e vagy nem, vagy van-e valamilyen közünk ehhez a dologhoz. Semmiféleképpen nem szeretnénk fertőzést okozni senkinek, vagy tovább tolni ezt a dolgot, úgyhogy ezt a nehéz döntést meg kellett hoznunk. Reméljük, megérti mindenki. Hogyha természetesen negatív a dolog és hogyha a kormányrendeletek még élnek, abban a pillanatban megyünk tovább. Szóval folyamatos információk lesznek. Ne haragudjatok, sajnáljuk, ez egy ilyen elcseszett év”

– mondta Fejes Tomi, aki hozzátette, hogy mindenképpen be fogják pótolni ezt a fellépésüket is.

Borítókép: Tankcsapda offical