promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szüless meg újra: megérkezett a Tankcsapda legújabb klipje
Borítókép:  Tankcsapda offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még Babos Tímea is énekelget a Tankcsapda friss videójában.

A Tankcsapda teljes mértékben kihasználja a koncert és fesztiválszezon bukását a járvány miatt, ami nekünk jót is jelent, mivel a csapat inkább a stúdióban alkot. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem hallhatjuk őket élőben, mivel pénteken Debrecenben, szombaton pedig Székesfehérváron állnak színpadra egy exkluzív, autósmozis koncert erejéig. Egy körszínpadon fog játszani a zenekar, amit Debrecenben 600, míg Székesfehérváron 300 autó tud majd körbeállni, aztán mehet a zúzás.

Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy az új szerzeményükhöz, a „Szüless meg újrához” hamarosan klip is érkezik. A Petőfi Rádió hallgatói, na meg a Spotify felhasználók már tesztelhették a muzsikát, de most már megérkezett a teljes YouTube videó is.

A Tokay Péter rendezésében készült videóban feltűnik a háromszoros Grand Slam-tornagyőztes teniszező Babos Tímea, a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó Kiss Gergely, a tetovált séfként ismert Serényi Zsolt, illetve Nagy Zsolt színész is.

A kezdő képsorokban az ébredő Budapestet láthatjuk: a metrólejárót, az utcákat, a hidakat, a tereket – üresen. Igazi világvége hangulat a járványra utalva. Ahogy haladunk előre, felvillan pár képkocka a nyüzsgésre utalva, a klip végére pedig eljutunk oda, hogy a zenekar szimbolikusan feltépi a lezárt Budapest Park kapuját és besétál az üres tánctérre, amit aztán egy VOLT Fesztiválos fellépésen készült koncertfelvétel vált, ahogy Lukács László hangosan üdvözli a tömeget.

A „Szüless meg újra” egy olyan szerzemény, amellyel a banda az újrakezdéshez kíván reményt, illetve erőt adni a közönségnek.

Lehet is kezdeni a tesztelést!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás