promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A koronavírus-járvány segített a Stranger Things folytatásának
Borítókép:  Stranger Things / Netflix
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Amíg a legtöbb produkciónak eléggé betett a járvány, addig a Stranger Things készítői egy kicsit fellélegezhettek, hiszen ennek köszönhetően lehet a sorozat következő évada az eddigi legjobb.

2016-ban a Netflix hatalmasat robbantott a Stranger Things című szériával, hiszen sokak kedvence lett a 80-as években játszódó, nosztalgikus mű, ami Steven Spielberg és Stephen King legjobb pillanatait idézi. Tökéletesen vegyítette a humort, az izgalmat és a horrorisztikus elemeket, így ez lett minden idők egyik legsikeresebb sorozata.

Tavaly mutatták be a harmadik szezont, és idén nyáron forgatták volna a milliók által várt folytatást, de sajnos a koronavírus-járvány közbeszólt. A MovieWeb cikke alapján érdekes módon ennek pont, hogy örülnek a készítők, és a Nancy Wheelert alakító színésznő elárulta, hogy ez miért is van.

Natalia Dyer szerint most sokkal több idejük van a forgatókönyvíróknak arra, hogy tökéletesítsék az új évadot, így jó eséllyel megkapjuk az eddigi legjobbat, hiszen végre megengedhették maguknak, hogy a lehető legtöbbet pepecseljenek a munkájukkal, hogy a rajongók tutira ne csalódjanak.

Az is kiderült, hogy alapból úgy szokták elkezdeni a forgatást, hogy még csak az első pár epizódot írták meg, és közben ezerrel dolgoznak a többin, de most állítólag máris minden megvan, ráadásul iszonyatosan jónak ígérkezik a folytatás. Ezek alapján pedig szinte borítékolható, hogy a valószínűleg jövőre érkező negyedik szezon is rekordot fog dönteni, ugyanúgy, mint az eddigiek.

Natalia Dyer, mint Nancy Wheeler:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás