promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Erősen csúszik a Stranger Things negyedik évada
Borítókép:  Netflix
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A friss szezont szeptember végén jelentették be, de jövő nyáron még biztosan nem láthatjuk az új évadot.

A Stranger Things harmadik évada ugyebár július 4-én debütált, és gyakorlatilag semmit nem vesztett a népszerűségéből. Ez lett a csúcstartó 64 millió nézővel, és csak utána jön Az esernyő akadémia nevezetű sorozat 45 millióval, valamint A nagy pénzrablás 44-el. Innen is látszik, hogy mennyire kiemelkedő ez a projekt a Netflix számára, és kizárt volt, hogy lelőjék.

Stranger Things alkotóit, vagyis a Duffer testvéreket szintén nem akarja elengedni a streamingszolgáltató. Matt és Ross új szerződést írt alá, ami nem csak új sorozatot, hanem filmet is jelent majd tőlük. A páros amúgy ha lehetne, a negyedik évaddal már elköszönne a Stranger Thingstől, legalábbis ezt nyilatkozták anno, de ez még a jövő zenéje.

Jelenleg a kedvcsinálóból annyi derült ki, hogy a friss szezon elhagyja Hawkinsot. Mást még nem is láthattunk volna belőle, mivel a negyedik évadot a jelenlegi információk szerint 2020 januárjában kezdik el forgatni. Így a nyári premier kizárt, mivel a munka egészen augusztusig elhúzódik majd.

Így nagyon úgy fest a dolog, hogy a Stranger Things csak 2020 végén, de legrosszabb esetben 2021 elején kerülhet fel a Netflixre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás