promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mondhatni pozitívan reagált a kormány bejelentésére ByeAlex
Borítókép:  RTL Klub offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

ByeAlex az utolsó forintjából is inkább zenélne, és továbbra is így fog tenni.

Ahogy mi is megírtuk, a kormány döntött a tömegrendezvényekről, és hát az történt, amire számítani lehetett: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter ma bejelentette, hogy továbbra sem lehet 500 fő feletti rendezvényeket megtartani. A kisebb fesztiválok még próbálnak alkalmazkodni, de a nagyok közül mindenki lemondta az eseményt.

Maradnak tehát a kisebb koncertek, amíg a kormány zöld utat nem ad a nagyobb tömegrendezvényeknek. Sokan nem keseredetek el – egyszerűen tudták, hogy nincs mit kezdeni a helyzettel, és inkább stúdióba vonultak a karantén időszak alatt, hogy új zenéket gyártsanak.

ByeAlex is az új lemezanyagán dolgozott inkább a koncertek hiányában, de kitartást kívánt minden zenésztársának, na meg mindenkinek a posztjában.

„Semmi meglepő nincsen a mai eseményekben. Az előadóművészetnek talán sosem volt ekkora feladata és küldetése. A tavalyi évem egy f.s volt. Az idei is f.s csak másért. És? A rosszból építkeztem egész életemben. A mai reggelemet is a stúdióban kezdtem és az új lemezanyagon melóztam. Hétvégén új klip jön. Este Veszprémben zenélünk hosszú hónapok után először. A közelgő eseményekről és változásokról folyamatosan jelzek majd. Én akkor is zenéltem amikor nem volt semmim. Az utolsó forintomból is zenélnék, minden ellen a zenét választanám. Így marad ez.
Kitartást. Hitet. Erőt. Ezeket kívánom minden nehéz helyzetben küzdő embernek. Nem csak a kollégáimnak. Mindenkinek. Olyan, hogy sehogy meg sosem pedig nem lesz. Olyan nincs.
Szeretlek benneteket. Akkor is, ha nem látszik. A zenekarom nevében is küldöm a sorokat”

- írta Alex, aki így igazán pozitívan fogja fel a kormány mai döntését.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás