promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A The Sign új szerzeménye még ByeAlex csapatát is kifigurázza
Borítókép:  The Sign offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Persze közben tiszteleg is, de a lényeg a TikTok, a Dorko, vagy éppen influenszerek parodizálása.

Új dalt dobott be a mélyvízbe a The Sign, ami nem fél beleszállni minden olyan dologba, ami manapság trendi. Energikus, fülbemászó és kegyetlenül őszinte szerzemény született, ami egy igazi görbe tükör, amit a csapat sem rejt a véka alá.

„A dalban megjelenik a TikTok, a Gucci Gang című szerzemény, a ByeAlex és Hiro közreműködésével létrehozott Michael Kors, a Redbull, a Dorko, a kábítószer és a mára leírni is fájdalmas szó, az influenszer. Jellemző ránk, hogy egymás közt így beszélgetünk, de most először emeljük be ezt a szövegbe és jelenítjük meg a klipben is”

– vezette fel az új dalt Czinke Máté énekes.

Az „Oldszkúl” szövege a tíz körméről kapja le a trash-t és kimondja azt a lényeget, amit biztosan sokan gondolnak. Meglátjuk betalál-e, vagy éppen az ellenkezőjét éri el. A dalhoz természetesen videóklip is készült, ami szóról-szóra képezi le a mondanivalót.

„A klip kvázi illusztrálja a számot. Az 50-es évekből indulunk, majd megérkezünk a 21. századba. Ezt az utat járja be az Oldszkúl”

– tette hozzá a frontember.

A miskolci származású, fiatal zenészekből álló The Sign 2012-ben alakult. Czinke Dani és Máté testvérek, Török Danival gyerekkori barátok, hozzájuk csatlakozott közben Kollár Ábel és Szentpétery Mózes. Az évek során egy hobbi garázsbandából díjnyertes és folyamatosan koncertező együttessé nőtték ki magukat.

Az „Oldszkúl” a most készülő második stúdióalbum előfutára, és ahogy hallhatjuk, elég izgalmas anyagnak nézünk elébe!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás