Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Halálos influenszer-horrort ígér a #kövessbe előzetese – videó

Halálos influenszer-horrort ígér a #kövessbe előzetese – videó

Zene, Film & Kultúra

Halálos influenszer-horrort ígér a #kövessbe előzetese – videó

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin - 2020.07.26. 15:28

A Szabadulószoba rendezője, Will Wernick ezúttal egy influenszer-horrort készített, ami augusztus 6-án debütál a mozikban. Alább nézhetitek meg a #kövessbe előzetesét.

Cole az instagram királya, ő a legmenőbb vlogger, akinek minden videóját tízmilliók követik élőben. Minél extrémebb a műsor, annál több a követő, nála pedig nincs határ, bármilyen őrült kihívásban benne van. Amikor barátaival Moszkvába utaznak, hogy kipróbáljanak egy exkluzív, személyre szabott szabadulószobát, még nem sejtik, hogy életük legdurvább játéka vár rájuk, ahol a túlélés a tét.

Will Wernick 2017-ben bemutatott Szabadulószoba című horrorfilmje egy izgalmas, és lehetőségek tárházát magában rejtő alapötletre épült, mégsem sikerült egy emlékezetes, és jó horrorfilmet csinálnia belőle. A rendező azonban nem adja fel, a #kövessbe-vel újra megpróbálja meglovagolni a témát, remélhetőleg több sikerrel.

Az influenszer-horrorban olyan színészek alakítjá a főszerepeket, mint Holland Roden (Teen Wolf - Farkasbőrben), Ronen Rubinstein (Dead of Summer) és Kimberly Quinn (A számolás joga) látható.

A #kövessbe-hez nemrég egy feliratos előzetes érkezett, amit alább nézhettek meg. A film augusztus 6-án debütál a magyar mozikban, az ADS Service forgalmazásában.

Borítókép: IMDb

Legolvasottabb hírek