promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Huszonhét év után újra egy filmben Julia Roberts és Denzel Washington
Borítókép:  People
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon rég, az 1993-as A Pelikán ügyirat óta nem láthattuk közös filmben Julia Roberts-et és Denzel Washington-t, ám a Netflixnek köszönhetően ez most újra megvalósul.

Egy thrillerben szerepel újra együtt 27 év után Julia Roberts és Denzel Washington. A Deadline értesülései szerint a Leave The World Behind című, hamarosan megjelenő regényből a Netflix számára készül film.

Rumaan Alam könyvét a HarperColins leányvállalata, az Ecco adja ki ősszel. A Deadline forrásai szerint a Netflix hétszámjegyű összeget fizetett a licitharcban a megfilmesítés jogáért. Alamnak ez a harmadik kötete a The Rich and Pretty és a That Kind of Mother után.

A Leave The World Behind, amelyből a forgatókönyvet a film rendezője, Sam Esmail írja, egy felbolydult világban játszódik. Egy vakációzó fehér család és a nyaralóját nekik kiadó fekete család kerül egy fedél alá, minden információtól elvágva. A külvilág félelmetes felfordulása, valamint a társadalmi és faji különbségek miatt rövidesen elszabadulnak az indulatok.

Julia Roberts és Denzel Washington A Pelikán ügyirat című thrillerben játszott utoljára együtt a filmvásznon. A színésznő Esmaillal is dolgozott már a Homecoming című Amazon-sorozaton.

A Netflix jelentős összegeket fektet be készülő produkciókba: épp a napokban jelentették be, hogy Joe és Anthony Russo (Bosszúállók: Végjáték) megrendezi számukra a The Gray Man című Mark Greaney-regényt, amelyből siker esetén akár egy filmsorozat is születhet. A film főszerepeire Ryan Gosling-ot és Chris Evans-t kérték fel. A produkció költségvetését csaknem 200 millió dollárra (61 milliárd forintra) tervezik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás