promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy drog, amitől öt percig szuperképességeid lesznek
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Netflix-től érkezik a Project Power című akciófilm, ami egy olyan drogról szól, amitől öt percig szuperképességeid lesznek. A Jamie Foxx és Joseph Gordon-Levitt főszereplésével készült alkotáshoz már előzetes is érkezett.

Egyre izgalmasabb hírek érkeznek a Netflix háza tájáról: ha minden igaz, már javában dolgoznak a Chalize Theron főszereplésével készült Atomszőke folytatásán, de itt fog debütálni a Bird Box, azaz a Madarak a dobozban című horrorfilm 2. része, de az új SpongyaBob-mozifilm nemzetközi terjesztési jogait is ők vették meg.

Most pedig egy olyan film előzetese került fel a YouTube-ra, ami több, mint érdekes. Ha úgy tetszik, ez egyfajta szuperhősfilm-hiánypótló lesz, hiszen a Project Power története egy olyan drogra épít, amitől az ember öt percig különféle szuperképességekre tesz szert, de nem tudni, hogy pontosan milyenre.

A New Orleans-ban játszódó történet két főszereplője egy helyi zsaru (Joseph Gordon Levitt) és egy veterán katona (Jamie Foxx), akik elhatározzák, hogy leszámolnak a drogot készítő szervezettel, melynek érdekében bármire képesek, még arra is, hogy ők maguk is éljenek az egyedi hatást kiváltó szerrel.

A Project Power-t a 2016-os Idegpálya rendezőpárosa, Henry Joost és Ariel Schulman dirigálta, a forgatókönyvet pedig a The Batman-t és a Solomon Grundy-t is jegyző Mattson Tomlin írta.

A Netflix vadonatúj nagydobására szerencsére nem kell sokáig várni, Amerikában augusztus 14-én lesz a bemutatója, és valószínűleg Magyarországon sem fog sokat csúszni. A Project Power akciódús, ám de rendkívül spoileres előzetesét alább tekinthetitek meg, de szigorúan csak saját felelősségre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás