Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Folytatódik az Exatlon Hungary

Folytatódik az Exatlon Hungary

Zene, Film & Kultúra

Folytatódik az Exatlon Hungary

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 12:21

Szinte az egész ország együtt izgult a TV2-n futó Exatlon Hungary versenyzőiért, a rajongók pedig megnyugodhatnak, ugyanis érkezni fog a műsor harmadik évadja.

A TV2 Exatlon Hungary című műsora az utóbbi hónapokban rendesen meghódította az emberek szívét, hiszen folyamatosan rengeteg néző volt kíváncsi a Bajnokok és a Kihívók csatájára. Nemrég ért véget az ügyességi és extrémsport vetélkedőműsor második évadja, ahol összesen 30 millió forintot vihettek haza a győztesek.

Az Exatlon Hungaryben látott, rendkívüli izgalmak sokak hétköznapjait dobták fel az utóbbi öt hónapban, és a játékosokat is hamar megkedvelte a közönség, szóval hatalmas sikert aratott a TV2 a Palik László által vezetett programmal.

Ezek után szinte nem is volt kérdéses, hogy érkezik-e a folytatás, hiszen a csatorna egyik legkedveltebb műsoráról van szó.

Mindenesetre a rajongók most vehetnek egy nagy levegőt, ugyanis a Sorozatjunkie információi alapján nem kell aggódni, jön az Exatlon Hungary 3. szezonja.

Az előző két évadból kiindulva valószínűleg 2021. január elejétől lesz látható az új széria, de persze még rengeteg dolog közbejöhet, hiszen a koronavírus-járvány elég maradandó hatást gyakorolt a produkciók gyártására.

Borítókép: TV2