promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlen véget ért az Exatlon Hungary
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A 109. adásban láthattuk az Exatlon Hungary második évadának Férfi Döntőjét, amiben Adu László és Böjte Dave csapott össze.

A legutóbbi adásban Pap Dorci és Busa Gabi gigászi küzdelmét láthattuk a verseny Női Döntőjében, amiből végül Gabi jött ki győztesen, ezzel pedig ő lett a 15 milliós fődíj tulajdonosa, és a 2020-as Exatlon legjobb női versenyzője.

A 109., egyben utolsó versenynapon, a Férfi Döntőben Adu László és Böjte Dave álltak pályára, hogy megküzdjenek a legjobb férfi versenyző címért. Ám előtte még mindketten elárulták, hogy mire költenék a nyereményt.

A futamok közben észrevehető volt, hogy Dave-nek többen szurkolnak, mint Adunak. A Kihívó ezt Novák Zalánnak is szóvá tette, és elárulta, hogy nem esik neki jól, hogy a Bajnokok a fiatal péket támogatják. Adu aztán futamról futamra egyre feszültebb lett, így nem is csoda hogy később durva dolgok hagyták el a száját Zozoval kapcsolatban, és Alexnek is beszólt.

A két Kihívó utolsó párharca a legvégéig rendkívül izgalmas volt, tizenhárom futam után végül Dave húzta be az utolsó pontot, ezzel pedig megnyerte a Férfi Döntőt, ő lett a 15 milliós fődíj tulajdonosa, és a 2020-as Exatlon Hungary legjobb férfi versenyzője. Az adás végén Dave és Gabi elfoglalták méltó helyüket a Bajnoki trófeákkal a kezükben, és hatalmas ünnepléssel ért véget az idei széria.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás