Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ismét Superman bőrébe bújik Henry Cavill?

Ismét Superman bőrébe bújik Henry Cavill?

Zene, Film & Kultúra

Ismét Superman bőrébe bújik Henry Cavill?

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János - 2020.05.31. 11:11

A Vaják – The Witcher című sorozat sztárja, Henry Cavill volt jó ideig a DC mozis Supermanje, és most úgy néz ki, hogy valószínűleg újra felveheti az ikonikus ruhát.

2013-ban mutatták be Az acélember című filmet, amit a 300-at is készítő Zack Snyder rendezett. Az egyik legszexibb színésznek tartott Henry Cavill testesítette meg az alkotásban az ikonikus Supermant, és többek szerint is ő volt az egyik legjobb a szerepben, hiszen egyszerre volt erős, veszélyes, közben pedig meggyötört, és végtelenül magányos, így remekül árnyalta a karaktert.

Henry Cavill összesen háromszor vehette fel Superman ruháját a DC képregényfilm univerzumában, ami egy nagyobb átalakítás után eléggé úgy tűnt, hogy ejti a világsztárt, és teljesen háttérbe szorítja egyik legismertebb hősét. Helyette inkább Aquaman, és Wonder Woman kapták a figyelmet, a rajongók pedig teljesen kiakadtak, hiszen Cavill már a Vaják – The Witcher című sorozatban is bizonyította tehetségét, és hamar elég népszerű lett.

A SlashFilm viszont arról ír, hogy Henry Cavill állítólag ismét elkezdett tárgyalni a DC-vel, ami azt jelenti, hogy jó eséllyel újra Supermanként láthatjuk őt.

Ez remek lenne, mivel a színész tényleg tökéletesen alakította az Acélembert, ráadásul többször is jelezte, hogy szívesen visszatérne. Arról viszont még nincs hír, hogy milyen kapacitásban tűnne fel Henry Cavill, mivel jelen állás szerint nem dolgoznak külön Superman-filmen. Ezek alapján lehet, hogy csak beugrana mások alkotásaiba kisebb vendégszereplések erejéig, ami mondjuk elég nagy csalódás lenne, de mégis több, mint a semmi.

Borítókép: Henry Cavill Az acélember című filmben. / imdb.com

Legolvasottabb hírek