promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tom Cruise tényleg az űrbe megy forgatni, és az is kiderült, hogy kivel
Borítókép:  Tom Cruise / Anthony HARVEY / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ismét elképesztő dolgot eszelt ki Tom Cruise, hiszen hamarosan egyenesen a világűrbe megy filmet forgatni, és már a rendezőt is megtalálta hozzá.

Ha egyetlen színészt kéne mondani Hollywoodban, aki mindig feljebb rakja a lécet, az biztos, hogy Tom Cruise lenne, hiszen szinte az összes filmjében valami minden eddiginél őrültebb dolgot csinál. Volt, hogy felhőkarcoló ablakán ugrott ki, de olyan is előfordult, hogy egy éppen felszálló repülőn csüngött, és mindezt csupán azért, hogy mi jól szórakozzunk.

Tom Cruise most is elég durva dologra szánta el magát, ugyanis kiderült, hogy a NASA, és az Elon Musk nevéhez köthető Space X segítségével hamarosan az űrben készíti el a következő akciófilmjét, és ez nem vicc.

Voltak már régebben olyanok, akik felvetették ezt az ötletet, de állítólag túlzottan költséges, körülményes, és bizonyos szinten veszélyes megvalósítani. Ebből is látszik, hogy Tom Cruise-nak még a világűr sem szabhat határt, és a SlashFilmnek hála már azt is tudni, hogy ki lesz az a rendező, aki bevállalja ezt az elsőre őrültségnek hangzó dolgot.

A Mr. és Mrs. Smith, A Bourne-rejtély, Barry Seal: A beszállító, és többek között A holnap határa tapasztalt rendezője, Doug Liman fogja elkészíteni Tom Cruise ötlete alapján az űrben játszódó alkotást.

Ők elég jól dolgoznak együtt, ezek alapján pedig tényleg egy nagy durranásra számíthatunk, ami nem csupán a forgatási helyszín miatt lesz érdekes, hanem a mögötte lévő koncepció miatt is. Még se a bemutató dátumát, se a címét nem lehet tudni az alkotásnak, de Tom Cruise elfoglaltságai miatt valószínűleg leghamarabb csak 2022-ben kezdhetik el a munkálatokat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás