Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Óriási műsorváltozás az RTL Klubnál – részletek

Óriási műsorváltozás az RTL Klubnál – részletek

Zene, Film & Kultúra

Óriási műsorváltozás az RTL Klubnál – részletek

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 09:42

A TV2 Csoport programigazgatója, Fischer Gábor nemrég egy interjúban beszélt a csatorna nyári műsorrendjéről, de az RTL Klubtól mind ez idáig nem sok információ érkezett azzal kapcsolatban, hogy milyen műsorokkal készülnek a következő hónapokra.

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, több visszatérő és új műsort indít a TV2 nyáron és ősszel, rögtön az Exatlon Hungary után, június 2-án új részekkel tér vissza Stohl András gameshowja, A Piramis, majd ősszel láthatjuk a Bezár a Bazár új évadát.

Ugyancsak ősszel debütál az eredeti Sztárban Sztár, a Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpada 2. évada, és a Dancing with the Stars táncos showműsor, ami voltaképpen a Szombat esti láz „ikertestvére” lesz.

Az RTL Klubtól eddig nem sok információ érkezett azzal kapcsolatban, hogy ők mit terveznek a nyári időszakra, egyedül a Házasodna a gazda új évadáról lehetett hallani, ami június 7-én, vasárnap debütál a csatornán.

A SorozatWiki számolt be róla, hogy május 23-án láthatjuk a Made in Karantén 6., egyben utolsó adását, melynek helyére a Négy esküvő és egy temetés című vadonatúj sorozat kerül.

Június 6-án, szombaton véget ér a Mellékhatás első évada is, majd május 31-én, vasárnap befejeződik a Maradj haza magadnak! és a Segítség! Itthon vagyok! is. Ezeknek a karanténos műsoroknak a sávjába kerül majd a Házasodna a gazda, aminek csak a bevezető részét láthatjuk, a folytatását csak ősszel. Június 14-től a Cobra 11 és különböző mozifilmek fogják uralni a vasárnap estéket.

Borítókép: 24.hu