promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási műsorváltozás az RTL Klubnál – részletek
Borítókép:  24.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2 Csoport programigazgatója, Fischer Gábor nemrég egy interjúban beszélt a csatorna nyári műsorrendjéről, de az RTL Klubtól mind ez idáig nem sok információ érkezett azzal kapcsolatban, hogy milyen műsorokkal készülnek a következő hónapokra.

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, több visszatérő és új műsort indít a TV2 nyáron és ősszel, rögtön az Exatlon Hungary után, június 2-án új részekkel tér vissza Stohl András gameshowja, A Piramis, majd ősszel láthatjuk a Bezár a Bazár új évadát.

Ugyancsak ősszel debütál az eredeti Sztárban Sztár, a Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpada 2. évada, és a Dancing with the Stars táncos showműsor, ami voltaképpen a Szombat esti láz „ikertestvére” lesz.

Az RTL Klubtól eddig nem sok információ érkezett azzal kapcsolatban, hogy ők mit terveznek a nyári időszakra, egyedül a Házasodna a gazda új évadáról lehetett hallani, ami június 7-én, vasárnap debütál a csatornán.

A SorozatWiki számolt be róla, hogy május 23-án láthatjuk a Made in Karantén 6., egyben utolsó adását, melynek helyére a Négy esküvő és egy temetés című vadonatúj sorozat kerül.

Június 6-án, szombaton véget ér a Mellékhatás első évada is, majd május 31-én, vasárnap befejeződik a Maradj haza magadnak! és a Segítség! Itthon vagyok! is. Ezeknek a karanténos műsoroknak a sávjába kerül majd a Házasodna a gazda, aminek csak a bevezető részét láthatjuk, a folytatását csak ősszel. Június 14-től a Cobra 11 és különböző mozifilmek fogják uralni a vasárnap estéket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás