Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jön a Sztárban Sztár új évada

Jön a Sztárban Sztár új évada

Zene, Film & Kultúra

Jön a Sztárban Sztár új évada

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 08:38

A TV2 számolt a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet okozta negatív kereskedelmi hatásokkal, ezért tudatosan minden népszerű produkcióját őszre halasztotta.

Mint ahogy arról portálunk is beszámolt, az Exatlon Hungary második évadának befejezésével elkezdődik a TV2 nyári műsorrendje, melynek részeként június 2-án debütál A Piramis új évada, de több régi, közkedvelt műsor visszatérésére, és újak bemutatkozására számíthatunk a következő hónapokban.

Utóbbiak közül az egyik a Dancing with the Stars című táncos showműsor, ami szintén ősszel kerül fel a műsorra, és a RTL Magyarországnál öt évadot megélt Szombat esti lázhoz lesz hasonló.

Arról egyelőre nem volt információ, hogy a Sztárban Sztár leszek!-nek mi lesz a sorsa, csupán annyit lehetett tudni, hogy a válogatója jelenleg is folyik, ám a TV2 Csoport sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta, hogy a műsort 2020 őszén láthatják-e a nézők vagy sem.

Az Origo nemrég készített egy interjút Fischer Gáborral, a TV2 Csoport programigazgatójával, amiben azt mondta, hogy két év pihenő után ősszel visszatér az eredeti Sztárban Sztár – bővebb tájékoztatást azonban nem adott a részletekről.

Annyi bizonyos, hogy a TV2 mindent bevet, hogy továbbra is stabil szinten tartsák a nézettségüket, kérdés, hogy a RTL Klub mivel készül az őszi műsorrendjében, hiszen az egyre valószínűbb, hogy az X-Faktor idén elmarad, de nyáron visszatér a Házasodna a gazda Nádai Anikóval.

Borítókép: Port.hu