promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL Klub X-Faktora után, a TV2 legnépszerűbb műsora is elmaradhat
Borítókép:  a Sztárban sztár leszek! zsűrije: Bereczki Zoltán, Horváth Tamás, Tóth Gabi és Pápai Joci. Forrás: TV2.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyelőre a TV2 még nyilatkozott a Sztárban sztár leszek! című műsorral kapcsolatban.

Arról már többször beszámoltunk, hogy a koronavírus-járvány miatt a világ szinte összes csatornájának át kell gondolnia tavaszi, illetve őszi műsorkínálatát. Ugyebár a jelentős filmsorozatok részeit március-április-május környékén forgatják, míg ugyanez vonatkozik a népszerű showműsorokra, amelyeknek ezidőtájt vannak a válogatói. A járvány miatt azonban vagy fel kellett függeszteni a forgatásokat, vagy egyszerűen nem tudják megtartani a castingokat.

Majd egy hónappal ezelőtt arról számoltunk be, hogy az RTL Klub bajba került, mivel valószínűleg elmarad a csatorna vezető műsora az X-Faktor.

Most úgy tűnik, hogy a TV2-nél is elmaradhat az őszre tervezett Sztárban sztár vagyok! című műsor. A SorozatWiki úgy értesült, hogy szinte biztosan nem lesz látható a népszer show, az ok pedig egyértelműen a koronavírus-járvány. A portál úgy tudja, hogy a csatorna más, nagyszabású műsorral próbálja helyettesíteni Tóth Gabiékat.

A SorozatWiki természetesen megkereste a TV2 Csoportot is, ahonnan a következő választ kapták:

a Sztárban sztár leszek! válogatója jelenleg is folyik, ám azt sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarják, hogy a műsort 2020 őszén vajon láthatják-e a nézők vagy sem.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás