promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nincs válogató, elmaradhat az RTL Klub legfontosabb őszi műsora
Borítókép:  Puskás Peti, Dallos Bogi, ByeAlex és Gáspár Laci az X-Faktor válogatóján. Forrás: RTL Klub.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A koronavírus-járvány miatt felfüggesztették a műsor-, illetve sorozat-felvételeket a csatornák.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk a koronavírus miatt a két nagy magyarországi csatorna is drasztikus lépéseket tett. Az elmúlt hétvén már az új rend szerinti műsorok mentek az RTL Klubon.

A TV2 sem tud igazán mit kezdeni a helyzettel, ennek ellenére a legújabb sorozatukat, amiből az első részt május elsején vetítik, továbbra is forgatják.

Ám visszatérve az RTL-re. A csatorna egyik, ha nem legnézettebb műsora az X-Faktor, aminek legújabb évada ősszel indult volna, ám a járvány alaposan keresztülhúzta a számításokat. Az RTL Klub munkatársai kora tavasszal már javában castingolják a jelentkezőket, és a válogató több hónapig el szokott tartani, mire felvételeket is készít a csatorna. A koronavírus miatt ugyebár ez most nem lehetséget, így a Sorozatwiki értesülései szerint elmarad az őszre tervezett műsor.

„Az RTL Magyarország esetleges jövőbeni műsorairól a megfelelő időben tájékoztatja a sajtó képviselőit és a nagyközönséget”

– válaszolta a csatorna a Sorozatwiki érdeklődésére. A portál hozzáfűzi, hogy az X-Faktor már a második műsor a Survivor után, amelynek őszi évada elmarad.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás