promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TV2 fütyül a veszélyhelyzetre, maszk és kesztyű nélkül forgatják új sorozatukat
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Leleplező képek és videók bizonyítják, hogy a TV2 stábja hogyan dolgozik a koronavírus-járvány idején.

Május 1-jén tűzi műsorra a TV2 vadonatúj, saját fejlesztésű sorozatának, az Egyszer volt Budán Bödör Gáspárnak az első epizódját, aminek következő részeit csak később láthatjuk.

A sorozat a Dinnyeberki otthonukból, egy nem várt fordulat miatt a fővárosba költözni kényszerülő Bödör család kalandjait mutatja be. A vidéki szokások integrálódnak viccesen a budapesti életbe, mindez egy olyan történetbe ágyazva, amelynek főszereplői korábban még a falu határát sem hagyták el. A Bödör család tagjait megformáló Szirtes Ági, Stefanovics Angéla, Stohl András, Venczli Zóra és Varga Attila mellett, az epizódszerepekben már a premier adásban olyan további nagy nevek is feltűnnek majd, mint például Kulka János, Szőke Zoltán vagy Mucsi Zoltán.

Néhány napja a SorozatWiki írta meg, hogy a veszélyhelyzet ellenére újraindult a sorozat forgatása, ám még mielőtt ez megtörtént volna, a produkció saját pénzből letesztelte az egész stábot, melynek eredménye mindenkinél negatív lett. A portál úgy tudja, hogy a tesztet sűrűn meg fogják ismételni, és csak az jelenhet majd meg a forgatási helyszíneken, akinél ugyanilyen eredmény születik.

„A TV2 Csoport és az IKO Műsorgyártó számára elsődleges fontosságú a kollégák és a produkcióban közreműködők egészségének a védelme, folyamatosan nyomon követjük a koronavírussal kapcsolatos fejleményeket, és a kormányzati intézkedésekkel összhangban végezzük minden tevékenységünket. Az elmúlt hetekben zajlottak a folytatás előkészületei, mostanra teremtettünk meg minden olyan körülményt, amelyek mellett biztonságosan forgathat tovább a stáb”

– tájékoztatta a TV2 Csoport Sajtóosztálya a SorozaWikit.

Ehhez képest a Media1 közzétett számos leleplező képet és videót, amelyeken a stáb zöme sem kesztyűt, sem maszkot nem visel, és nem is tartják be a 1,5-2 méteres távolságot sem.

„Az a helyzet, hogy itt forgatnak Biatorbágyon a Tópark Lakóparkban, és alig van 1-2 emberen bármilyen védőfelszerelés. A stáb nagy része kesztyű, maszk és bármi nélkül, alig néhány centire beszélget egymással. Úgy 20-30-n”

– fogalmazott a portálnak egy, a forgatási helyszínen lévő informátor, aki a felvételeket is készítette.

A Media1 rögtön meg is kereste a TV2 Média Csoport sajtóosztályát, és megkérdezték, hogy

továbbra is fenntartják-e azt az állítást, hogy minden biztonsági óvintézkedést megtesznek a koronavírus kapcsán.

A TV2 egyelőre nem küldött érdemi választ.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás