promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszatér a Bezár a Bazár és A Piramis a TV2-re
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A koronavírus-járvány alaposan betett a kereskedelmi csatornáknak, ezért teljesen át kellett gondolniuk a tavaszi műsorokat, és a kialakult helyzet okozta negatív kereskedelmi hatás miatt jobbnak látták, ha őszre tolják a népszerű produkciókat, mint például a Bezár a Bazár új évadát, amelynek forgatása már több hónapja véget ért.

Az Origo nemrég készített egy interjút Fischer Gáborral, a TV2 Csoport programigazgatójával, amiben ismertette a TV2 nyári, és őszi műsorrendjét. Hamarosan, egészen pontosan június 1-jén, hétfőn véget ér az Exatlon Hungary második évada, aminek helyére kerülnek A Piramis új részei, Stohl András vezetésével, valamint a Hegyi doktor – újra rendel című sorozat, Magyarországon még nem vetített premier epizódokkal.

A Piramis 3. évada június 2-án, kedden debütál a csatonán, amit onnantól kezdve minden hétköznap 19.30-tól láthatnak a nézők. A SorozatWiki információi szerint az új epizódokat azonban nem mostanában vették fel, hanem még 2018-ban és azóta „dobozban tartották őket”. A gameshow után, 21.05-kor láthatjuk a Ninja Warrior Hungary első évadának ismétléseit.

Ahogy arról már hírt adtunk, ősszel érkezik a csatorna Dancing with the Stars című táncos showműsora, ami tulajdonképpen a Szombat esti láz ikertestvére lesz, ezen kívül az eredetileg tavaszra tervezett Bezár a Bazár új részeit is ekkor láthatjuk majd.

A TV2 komoly versenyre számít az RTL Klubbal, ezért mindent bevetnek, hogy elcsábítsák a televízió nézőket. Fischer Gábor az Origónak adott interjújában további műsorokat harangozott be:

„A szezon másik újdonsága lesz a Love Bistro, ami egy történetközpontú gasztro-reality. A versenyben részt vevő párok kapcsolati dinamikája legalább ugyanakkora szerepet kap a műsorban, mint az általuk elkészített ételek. (...) A nagy dobások sorának még nincs vége: megvásároltuk a Farm című reality jogait is, ősszel a terveink szerint ez is képernyőre kerül VIP változatban. (...) Azt gondolom, hogy a felsorolt műsorok méltó ellenfelei lesznek az RTL Klubra vélhetően ősszel érkező Nyerő Páros-nak, Konyhafőnök-nek és a Drága örökösök-nek. Éles versenyre számítok”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás