promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rossz hír A Konyhafőnök-rajongóknak
Borítókép:  Port.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bár már felvették az új évadot, mégsem tűzi műsorra az RTL Klub.

A koronavírus miatt több ország kereskedelmi csatornája levette a műsorról a szórakoztató tartalmait, melynek oka, hogy a legtöbb országban, ahogy összeomlik a reklámpiac, úgy csökkennek a tévétársaságok bevételei, és így nem éri meg a költséges műsorok televíziós sugárzása. Másrészt egyelőre nem tudni, hogy mikor érhet véget a járvány, és mivel a tévétársaságok addig sem tudnak saját produkciókat gyártani, új tartalmak nélkül maradnának.

Emiatt döntött az RTL Klub is úgy, hogy egy epizód után leveszik a műsorról A Tanár 3. évadát, és a Scherer Péter főszereplésével készült Apatigrist is, és az RTL Most+-on lehet megnézni az epizódokat. Ennek nagyon sok rajongó nem örült, mert vannak, akik szívesebben néznék az említett sorozatokat, mint a csatorna karanténos műsorait.

A SorozatWiki nemrég megtudta, hogy az RTL egy másik, tavaszra ütemezett közkedvelt műsort is elhalasztott, mégpedig A Konyhafőnök új évadát. Bár a gasztro reality volt az egyetlen, amelynek forgatását márciusban nem állították le hosszabb időre, és sikerült is felvenni az egész évadot, ennek ellenére csak ősszel láthatjuk az új részeket.

„A tavaszi műsorstruktúrának valóban nem része a Konyhafőnök. Jelenleg hétköznapokon a Barátok közt, a Cápák között üzleti showműsor, az Isten veled, Magyarország!, a Toplista, a Bűnös lelkek bűnügyi riportmagazin, a Különben dühbe jövök című sorozat, hétvégén pedig a Made in Karantén egyedi tehetségkutató, a Maradj haza magadnak! reality és a Segítség! Itthon vagyok! című fikciós sorozat részeit láthatják a nézők. Arról, hogy a Konyhafőnök gasztro reality epizódjai mikor kerülnek képernyőre, időben fogjuk tájékoztatni a sajtót és a nagyközönséget”

– válaszolta az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatósága a SorozatWikinek.

Érthető, hogy a csatorna miért őszre tartogatja a népszerű műsorait, hiszen elmarad a Survivor, és valószínűleg az X-Faktor is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás