promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még idén jön a Nicsak, ki vagyok? 2. évada
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Április 26-án, a szuperdöntővel ért véget a TV2 jelmezes showműsora, a Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada, aminek 2. évadát még idén ősszel műsorra viszik.

A TV2 műsorának utolsó adását szigorú biztonsági előírások mellett forgatták le, és április 26-án került a képernyőre. Amíg az Álarcos énekes futott, gyakorlatilag esélye sem volt a Nicsak, ki vagyok?-nak, hogy akár csak felzárkózzon mellé, de miután a RTL Klub műsora véget ért, a TV2-n nézettségi rekordot döntött a produkció szuperdöntője.

Az utolsó adásban minden maszk lekerült, minden híresség felfedte magát, és lezárult a sztárcsapatok versenye is.

Várható volt, hogy a műsornak lesz újabb évada, de arra senki sem számított, hogy már idén ősszel műsorra kerül. Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója az Origónak beszélt az új évadról:

„A kialakult helyzetben hosszan mérlegeltük, hogy milyen show-műsorokat lehet a vírus második hulláma esetén is biztonságosan elkészíteni, ezért döntöttünk a Nicsak, ki vagyok? második évada mellett. Természetesen az élet felülírhatja a terveinket, mert ha valamit még inkább megtanultunk az elmúlt hónapokban, az az, hogy mindig készen kell állni az újratervezésre”.

Azzal kapcsolatban, hogy a TV2 tart-e attól, hogy esetleg ennek hatására a RTL Klub is ősszel csinálja meg az Álarcos énekes 2. évadát, Fischer Gábor az alábbiakat válaszolta:

„Ők eddig még nem jelentették be, de valószínűleg vizsgálják a X-Faktor lehetséges alternatívái között. Lehet, hogy azzal most segítjük a döntésüket, ha elmondjuk, hogy mi az ősz második felében tervezzük képernyőre tenni”.

Mint arról már mi is írtunk, nagyon valószínű, hogy idén elmarad a X-faktor, de hogy milyen műsorokkal készül ősszel a csatorna, azt egyelőre a RTL Magyarország nem közölte.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás