promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hivatalos: új Star Wars-filmet jelentettek be, és nem akárki rendezi
Borítókép:  Taika Waititi / joblo.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A nemzetközi Star Wars-napon hatalmas hírrel örvendeztették meg a széria rajongóit, hiszen új mozifilm van a láthatáron, amit egy Oscar-díjas zseni készít majd.

Tavaly vegyes érzelmeket váltott ki a nézőkből a Csillagok háborúja kilencedik, befejező része, ezért rengeteg projektet leállítottak, hiszen kellett a Disney-nek egy kis idő, hogy átgondolja a dolgokat. Több izgalmas tervük is volt pedig, amiből úgy látszik, hogy megtartották azt, amit talán a legtöbben vártunk az év eleji pletykák felbukkanása óta.

Már hivatalos, hogy a Jojo Nyuszi és a Thor: Ragnarök írója/rendezője, Taika Waititi is beszáll a Star Wars univerzumba egy új, nagyszabású mozifilmmel.

Az írói képességeiért Oscar-díjjal jutalmazott rendező nem idegen a George Lucas által megálmodott, erőtől duzzadó világban, hiszen ő rendezte a The Mandalorian című sikersorozat fináléját. A bejelentésben az is elhangzott, hogy nem csupán dirigálni fogja az új Star Wars-filmet, de a forgatókönyvet is bevállalta az 1917-et jegyző Krysty Wilson-Cairns társaságában.

Ez hatalmas hír, hiszen Taika Waititi határozott stílussal rendelkezik, és tudja, hogy mit csinál. Többször is bizonyította a tehetségét, és kiderült, hogy mestere a humornak, látványnak, és az érzelmeknek is, így nem is lehetne jobb kezekben a szebb napokat is megélt széria sorsa. Arról még nincs hír, hogy az ő alkotása mennyire fog kapcsolódni az eddigi művekhez, és még az sem derült ki, hogy mikor mutatják be a filmet.

Más örömhírt is kaptak a rajongók, hiszen kiderült, hogy a Végtelen matrjoska írója, Leslye Headland egy új Star Wars-szérián dolgozik a Disney+ platformra, illetve jön még két sorozat is:

az egyikben a Zsivány Egyes – Egy Star Wars-történet karaktere, Cassian Andor lesz a főszereplő (akit ismét Diego Luna alakít), illetve jön a várva várt Obi-Wan Kenobi széria is Ewan McGregorral, szóval elég jónak ígérkezik a Star Wars jövője.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás