promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eminem szinte mindenkit háttérbe szorított az Oscar-gálán
Borítókép:  KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Teljesen titokban tartották a fellépését, amin Martin Scorsese még el is bóbiskolt kicsit.

Túl vagyunk 92. Oscar-gálán amin tarolt az Élősködők. A dél-koreai alkotás elvitte a legjobb eredeti forgatókönyv, legjobb rendezés, a legjobb nemzetközi film, és a legjobb film díját is. Nem angol nyelvű film ezt a kategóriát még sosem nyerte meg, szóval igen csak zajlott a szemünk előtt a filmtörténelem.

Volt egy másik nagy meglepetés is, akit úgy hívnak, hogy Eminem. Neki volt egy tartozása, mivel 2003-ban megnyerte a legjobb eredeti dalnak járó Oscar-díjat a 8 mérfölddel, akkor az előadó azonban nem vett részt a gálán, szóval sem a Lose Yourselfet nem adta elő, és a díjat sem vette át. (Anno a szintén díjazott társszerző, Luis Resto vette át a szobrot.)   Most sok-sok év után pótolta az elmaradást.

Eminem felrobbantotta a színpadot, és gyakorlatilag állva tapsolta meg mindenki az előadását. Billie Eilishnak amúgy látszik az arcán, hogy a generációs különbségek miatt nem nagyon tud mit kezdeni a fellépéssel, mivel alig született meg, amikor ez a dal megjelent. Amúgy elképesztő ez a lány, tavaly áprilisában még a debütáló albumáról írtam, most meg már ott virít az Oscar-gálán.

A legjobb persze Martin Scorsese volt, aki remélhetőleg felkelt a végére, mivel egy kicsit belebóbiskolt a rapper fellépésébe.

Akinek még nagyon Eminem hiánya lenne, az vesse bele magát az új albumba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás