promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
John Krasinski is visszatér a Hang nélkül 2-ben – előzetes
Borítókép:  Jonny Cournoyer - Paramount Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kihozták a Hank nélkül 2 Super Bowl előzetesét, ami leleplezi a dolgot.

Az biztos volt, hogy a Hang nélkül fog egy második részt kapni, mivel igen csak nyereséges volt: 17 millióból rakták össze, és 340 millió dollárt hozott a konyhára. Jelenleg még az sincs kizárva, hogy trilógiává fog bővülni, de ez a premier után válhat biztossá. Mivel az első rész meglepetésfilm volt, így jómagam előre könyvelem, hogy a Hang nélkül 2 erősen fog nyitni, és ezután a Paramount már csörgetni is fogja Krasinskit a harmadik felvonás miatt.

A második részt is Krasinski fogja írni és rendezni, és hát innentől kezdve senki sem úszhatja meg, hogy ne spoilerezzünk: írtam is régen, hogy színészként már nem tud visszatérni a második felvonásban, mármint a jelenben. Mivel az első teljes előzetes visszaemlékezéssel indult, így sejteni lehetett, hogy rövid időre ő is fel fog tűnni az alkotásban.

A Super Bowl előzetes oda akart csapni, és úgy döntöttek, hogy ezt a poént lelövik nekünk. John Krasinski bizony ott parádézik, amikor megérkeznek a szörnyek a zajos bolygónkra. Az persze eddig is biztos volt, hogy többet megtudunk a szörnyek eredetéről a visszaemlékezésekből, ami szerintem egy teljesen jó dolog.

A második részben természetesen visszatér Emily Blunt, és a gyereküket alakító Millicent Simmonds és Noah Jupe is. A család úgy dönt, hogy maga mögött hagyja a biztonságos fészket, és elindul a nagyvilágba, de csak is csendben.

A Hang Nélkül 2 2020. március 19-én debütál nálunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás