promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Trilógiává bővül a Hang nélkül-sorozat?
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még be sem mutatták a folytatást, de már a Hang nélkül 3-ról beszél John Krasinski.

Annyira beindultak a Hang nélkül franchise alkotói, hogy a második rész elkészülte után szóba került a harmadik rész is. John Krasinski forgatókönyvíró-rendező azonban elárulta: a maga részéről nem ragaszkodik harmadik epizódhoz, mert az eddigi két film is önálló történet.

„Sok rejtett utalást helyeztünk el a második részben, ami megmagyarázza az első rész bizonyos kérdéseit, de bizonyos mértékben elő is készíti a potenciális folytatást. A Paramount stúdió részéről azonban egyelőre nem érkezett felkérés a harmadik részre. Nem tudom kizárni, hogy lesz folytatás, de azt sem ígérhetem tiszta lelkiismerettel, hogy trilógiává kerekítjük a történetet”

– fogalmazott Krasinski a CinemaBlend-nek.

A Hang nélkül 2018 nagy mozis meglepetése volt, a szűk 20 millió dolláros költségvetés mellett 341 millió dolláros bevételt hozott, mert a közönséget lenyűgözte a hang után tájékozódó földönkívüliek elől menekülő család története.

A hamarosan látható folytatásban Cillian Murphy és Djimon Hounsou csatlakozik Emily Blunthoz és gyerekeihez. A második részben sok minden kiderül arról, hogyan kerültek az idegen lények a Földre, és az alkotók talán tényleg megágyaznak a folytatás számára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás