promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zac Efron lesz az új Jack Sparrow?
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Több sztár neve is felmerült A Karib-tenger kalózai reboot főszerepeire.

A Karib-tenger kalózai-franchise darabjai a 2003-ban bemutatott A Fekete Gyöngy átka óta nem hoztak olyan sikert, mint amilyet a filmeket gyártó Disney elvárt volna.

A Salazar bosszúja alcímet viselő ötödik etap után végül az Egérgyár és Jerry Bruckheimer producer úgy döntött, hogy teljesen új alapokra helyezik a kalózos történetet.

Ez azt is jelenti, hogy a főszerepekre is más színészeket keresnek, Johnny Depp-el ugyanis már nem számol a Disney, pedig ő volt ennek az egész franchise-nak a mozgatórugója, joggal gondolhatják a rajongók, hogy nélküle már most bukásra van ítélve a reboot.

Mindenesetre a stúdió mindent megtesz, hogy egy sikeres filmet hozzanak tető alá, amelynek megírására kezdetben a Deadpool és Zombieland filmeket is jegyző Rhett Reese-t és Paul Wernick-t kérték fel, akik rövid időn belül otthagyták a projektet. A helyükre nem más került, mint az HBO nagysikerű minisorozatának, a Csernobilnak az írója, Craig Mazin, és Terry Rossio, aki már a korábbi filmeken is dolgozott, mint forgatókönyvíró.

A Disney már a főszereplőket is keresi, a We Got This Covered információi szerint

a nőnemű központi karakterekre épülő reboot kiemelt karaktereit a Marvel-, és a Jumanji-filmekből ismert Karen Gillan, és a Harry Potter sztárja, Emma Watson fogja alakítani.

Jack Sparrow karaktere egyelőre parkolópályára kerül, de a Disney semmiképp sem akar megválni a kultikus figurától, ha minden igaz, tervben van egy előzményfilm, ami a fiatal Sparrow-ról szólna, és a Disney+-on debütálna. A stúdió állítólag erre a szerepre már kiszemelte Zac Efron-t.

A Karib-tenger kalózai franchise öt filmje összesen több mint 4,5 milliárd dollárt hozott a Disney-nek, és bár igaz, hogy a kritikusok szerint A Fekete Gyöngy átka óta nem készült egy értékelhető epizód sem, a rajongók még a Salazar bosszúját is 60% fölé értékelték a Rotten Tomatoes-on, míg az IMDb-n 6,6-on áll. Ezek után kíváncsian várom, hogyan fog szerepelni a reboot mind a kasszáknál, mind az értékelési platformokon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás