promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Háborús fotósnak állt a megőszült, szakállas Johnny Depp
Borítókép:  LOIC VENANCE / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szokatlan szerepben láthatjuk Johnny Deppet a Minamata című filmben.

Mint azt látjuk, Johnny Depp túlélte a karácsonyt, pedig barátai szerint alkoholproblémái miatt meg sem élte volna az ünnepeket.

A színész az elmúlt időkben leginkább botrányos válása és az exfeleségével való pereskedése miatt volt középpontban, és a filmes karrierje háttérbe szorult. Mint az már köztudott, Depp nem ölti többet magára legendás figurájának öltözékét, a Disney ugyanis nem számol a jövőben Jack Sparrow kapitánnyal, az egész A Karib-tenger kalózai franchise-t az alapjaitól fogják újra felépíteni, női főszereplővel a fedélzeten.

A Legendás állatok 3. részében azonban továbbra is számítanak rá, mint a széria főgonoszának, Gellert Grindelwald-nak a megformálójára, azonban érdemes odafigyelnünk Depp kisebb filmes szerepeire is (A professzor, City of Lies), legfőképp arra, amit hamarosan a Berlinalen is be fognak mutatni.

A színész a híres háborús fotóst, W. Eugene Smith-t alakítja a Minamata című filmben, akit a Life magazin szerkesztője a Japánban található tengerparti városkába küldi, hogy tárjon fel egy súlyos higanymérgezési botrányt, ami az egyik gyár káros anyagokkal való vízszennyezésével hozható kapcsolatba.

Az igaz történeten alapuló filmet Andrew Levitas rendezte, amelyben az a Bill Nighy játssza a Life magazin szerkesztőjét, aki már dolgozott korábban együtt Johnny Deppel, mégpedig A Karib-tenger kalózai 2. és 3. részében, amiben ő alakította Davy Jones-t.

A Minamata elég nehezen talál magának nemzetközi forgalmazókat, az IMDb adatlapján eddig csak a törökországi és a portugál premiere ismert. Mivel ezek is szeptemberre vannak időzítve, valószínű, hogy az amerikai premier is valamikor abban az időszakban várható, és remélhetőleg Magyarországon is műsorra tűzi valamelyik mozi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás